FAQ

 
 

Missä tapaamiset ja kuntosaliohjaukset tapahtuvat?

Asun PK-seudulla ja tapaamiset ovat pääsääntöisesti Helsingissä. Ohjaukset tapahtuvat Helsingin Kaisaniemessä Fitness Villagella. Fitness Village sijaitsee aivan ydinkeskustassa yliopiston metroaseman vieressä hyvien kulkuyhteyksien päässä ja tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset puitteet treeneihin. Valmennettavani saavat alennusta kertamaksuista, 10-korteista ja kuukausikorteista.


 

Voiko valmennukseen osallistua kokonaan etänä?

Valmennukseen voi osallistua kokonaan etänä, jos esimerkiksi asuu eri kaupungissa tai ei koe tarvetta ohjauksille. Suosittelen kuitenkin mahdollisuuksien mukaan ottamaan myös ohjauksia.


 

Paljonko valmennus maksaa?

Hinnasto löytyy täältä.


 

Haluan tehdä elämäntapamuutoksen ja/tai pudottaa painoa, oletko sopiva valmentaja minulle?

Olen itse löytänyt kipinän urheiluun useamman vuoden liikkumattomuuden jälkeen ja omaan omakohtaisen kokemuksen siitä, mitä elämäntapamuutos vaatii. Haluan auttaa sinua välttämään yleisimmät sudenkuopat ja tekemään matkastasi kohti parempaa hyvinvointia mutkattoman ja opettavaisen.


 

Olen tavoitteellinen treenaaja ja haluan viedä kehitykseni seuraavalle tasolle, oletko sopiva valmentaja minulle?

Minulla on pitkä kokemus tavoitteellisesta kuntosaliharjoittelusta ja olen kilpaillut Men’s Physiquessa. Vahvimmillani olen kehonmuokkaukseen pyrkivässä voimaharjoittelussa, sen ohjelmoimisessa ja tavoitteita tukevan ruokavalion suunnittelussa.


 

Onko sinulla Personal trainer -koulutus?

Minulla on Trainer4You:n Personal Trainer -koulutus, jolla on sekä eurooppalainen (EuropeActive) että suomalainen (APT®) auktorisointi. Omaan myös pitkän käytännön kokemuksen kuntosaliharjoittelusta ja olen kilpaillut fitness-urheilussa.

Aikaisemmin olen valmistunut kansainvälisen liiketalouden tradenomiksi (Bachelor of Business Administration) Tampereen ammattikorkeakoulusta.


Miksi tulisin juuri sinun valmennettavaksi?

Haluan vilpittömästi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi parhaan tietotaitoni ja osaamiseni mukaan. Toivon, että minusta välittyy aito intohimo hyvinvointia ja työtäni kohtaan, minkä avulla pystyn motivoimaan asiakkaitani entisestään. Jos olet valmis käärimään hihat ja saavuttamaan tuloksia, ota yhteyttä!

 
 
iciw.jpg